Petje en Potje
Meisje

Home

Hallo allemaal,

Supertof dat jullie hier op kinderverhaal.nl een kijkje komen nemen. We zijn weer helemaal terug van vakantie. Het was supergaaf, maar nu gaan we weer nieuwe verhalen schrijven! Elke week komen hier weer allerlei leuke en bijzondere verhalen over de meest vreemde mensen, dieren en andere wezentjes te staan. Zo verschijnt er elke week op maandag een nieuwe aflevering van de geschreven soapserie ‘De kinderen van De Vliegenvanger’. Deze serie speelt zich af in een klein dorpje dat Kwakernaak heet. In de langste straat van het dorp woont een groep kinderen, die samen een club hebben opgericht en allerlei avonturen beleven.

Ook op de andere dagen van de week komen er regelmatig spannende, griezelige en leuke verhalen op deze website. De verhalen kunnen gaan over prinsen en prinsessen, koningen en koninginnen, ridders en draken, maar ook gewoon over mensen zoals jij en ik.

De uitsmijters van de week zijn Petje en Potje. Op mysterieuze wijze is dit duo geboren in de groentetuin van boer Jacob van Ommen, zoals je kunt zien in aflevering 0. Vrijdags sluiten zij de week af met elke keer weer een nieuw avontuur in een Europees land. Ze zullen een maand in elk land blijven.

In het spoorboekje is precies te lezen wanneer er weer een nieuw verhaal of een nieuwe aflevering online komt. Zoals je zelf wel zult zien, is er voor iedereen wel iets leuks te vinden op www.kinderverhaal.nl. Veel plezier hier en kom zo vaak als je maar wilt.

Later!

De Lekkerste cupcakes van Nederland speciaal voor Sinterklaas 

Print this page

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
gtop
gbottom




gtop
gbottom